Prijavite se na STEM radionice za mlade na Stomatološkom fakultetu

Trenutno pregledavate Prijavite se na STEM radionice za mlade na Stomatološkom fakultetu

Pozivamo sve zainteresirane, učitelje, nastavnike, profesore osnovnih i srednjih škola, djecu, mlade, roditelje… na besplatne radionice sa zanimljivim, zdravstvenim i znanstvenim temama prilagođenim djeci, mladima i odraslima koje na interaktivan način populariziraju STEM područja biomedicine i zdravstva. Program radionica obuhvaća ulogu STEM-a u zaštiti zdravlja i načine dolaska do rezultata i otkrića u STEM-u a cilj je mladima prikazati razvoj znanstvene pismenosti i znanstvenog načina razmišljanja u biomedicini i zdravstvu kao STEM područja (eng. Science, Technology, Engineering, Mathematics).

Na STEM radionici O ZDRAVLJU I ZNANOSTI U STOMATOLOGIJI

  • saznati ćete kako se STEM (znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika) primjenjuju u stomatologiji, vidjeti primjere znanosti u službi oralnog zdravlja, kako se istražuje dijagnostika i promjene u usnoj šupljini i praktično isprobati razne vježbe poput ispune zuba, upotrebu plavog svijetla, svijet oralne šupljine pod mikroskopom i sl. kao dio dentalne medicine i oralnog zdravlja i načina pravilne oralne higijene te zaslužiti STEM DIPLOMU!

Radionicu vode Studenti Stomatološkog fakulteta uz mentorstvo profesora Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Trajanje jedne radionice je do dva školska sata.

Lokacija radionice je edukacijska dvorana na Stomatološkom fakultetu, Gundulićeva 3, Zagreb (I. kat) ili edukacijska dvorana u Timeout Heritage Hotela Zagreb, Ilica 16, Zagreb

PRIJAVE SU ZATVORENE

Poštovani, zbog popunjenosti termina prijave za radionice su zatvorene.

Radionice se provode u sklopu projekta Popularizacijom STEM-a do očuvanja javnog zdravlja UP.04.2.1.10.0050 koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda uz intenzitet potpore od 100%.

Kako je bilo na održanim radionicama za učenike srednjih škola / gimnazija i osnovnoškolce pogledajte u galeriji slika i TV prilogu: