Prijavite se na STEM radionice iz BIOMEDICINE i ZDRAVSTVA

Trenutno pregledavate Prijavite se na STEM radionice iz BIOMEDICINE i ZDRAVSTVA

Pozivamo sve zainteresirane, učitelje, nastavnike, profesore osnovnih i srednjih škola, djecu, mlade, roditelje… na besplatne radionice sa zanimljivim, zdravstvenim i znanstvenim temama prilagođenim djeci, mladima i odraslima koje na interaktivan način populariziraju STEM područja biomedicine i zdravstva. Program radionica obuhvaća ulogu STEM-a u zaštiti zdravlja i načine dolaska do rezultata i otkrića u STEM-u a cilj je mladima prikazati razvoj znanstvene pismenosti i znanstvenog načina razmišljanja u biomedicini i zdravstvu kao STEM područja (eng. Science, Technology, Engineering, Mathematics).

Na STEM radionici ISTRAŽI I OČUVAJ ZDRAVLJE

  • saznati ćete što je STEM, upoznati STEM zanimanja i metodologiju učenja, pogledati praktične primjere i primjenu iz svakodnevnog života, saznati više o načinima dolaska do otkrića u znanosti i medicini,
  • pogledati ćete zanimljive video materijale, istražiti 3D modele ljudske anatomije, pogledati svijet virusa i bakterija kroz mikroskop, riješiti zanimljive STEM kvizove i zaslužiti STEM DIPLOMU!

Radionicu vode stručnjaci iz područja psihologije Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa uz mentorstvo zdravstvenog stručnjaka (doktora medicine, specijalista epidemiologije).

Trajanje jedne radionice je do dva školska sata.

Lokacija radionice je edukacijska dvorana u Timeout Heritage Hotela Zagreb, Ilica 16, Zagreb

PRIJAVE SU ZATVORENE

Poštovani, zbog popunjenosti termina prijave za radionice su zatvorene.

Radionice se provode u sklopu projekta Popularizacijom STEM-a do očuvanja javnog zdravlja UP.04.2.1.10.0050 koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda uz intenzitet potpore od 100%.

Kako je bilo na održanim radionicama za učenike srednjih škola / gimnazija i osnovnoškolce pogledajte u galeriji slika i TV prilogu: